divendres, 4 de desembre del 2015

FESTA DE LA IMMACULADA

El dia 4 de desembre hem celebrat la festa escolar de la Immaculada. 
Com cada any, els alumnes de 2n de Batxillerat se n'han encarregat de fer el pregó. 
Aquí el teniu:

Avui, dia 4 de desembre, ens trobem tots aquí per celebrar la festa de la Immaculada. És un dia molt especial per a tots nosaltres, ja que tots els que estem aquí en formem part.

Al llarg dels anys, en aquesta escola, hem viscut moltes festes inoblidables, on ens trobem tots plegats, des dels més petits fins als més grans.

Tots perseguim un somni, en el qual ens acompanyen, ens estimen i ens ensenyen diferents professors de la nostra escola. Prendrem diferents camins, diferents decisions, però el que mai ens separarà serà el sentiment d'unió que hem adquirit.

Com ja sabeu, el lema d'aquest any és "Connecta't"; un lema que hauríem d'interioritzar i aplicar a l'hora de relacionar-nos amb les persones del nostre entorn, d'ara endavant i per sempre.

Una expressió que ens transmet un sentiment d'unió amb els altres, amb tots aquells que ens relacionem, amb els que hem conegut i amb els que ens queden per conèixer.

Moltes gràcies per haver compartit tots aquests moments amb nosaltres. Esperem que aquesta escola no perdi els valors que ens ha ensenyat i que continuï així per les següents generacions.