divendres, 19 d’abril del 2013

Sortida per la convivència

El passat 17 d'abril els alumnes de 1r i 2n d'ESO van fer la sortida corresponent al 2n trimestre del curs. En aquesta excursió l'objectiu era treballar la convivència entre les dos classes i, gaudir d'una excursió a peu fent una mica d'esport i disfrutant de la natura.     

Els alumnes de 1r, acompanyats de les seves respectives tutores, la Rosa Maria i l'Olga, amb l'ajuda de la Gemma i la Laura, van anar caminant des de l'escola fins la platja de Santa Cristina. Un cop allà van poder fer una visita a l'Ermita, gràcies a la col·laboració de l'Obreria de Santa Cristina que molt amablement els hi va obrir les portes i un cop a la platja,  fer diverses activitats de lleure. El dia i el paisatge van ser magnífics i els alumnes (i les professores...) s'ho van passar d'allò més bé. 

Els alumnes de 1r a la platja de Santa Cristina

Pel que fa als alumnes de 2n d'ESO, acompanyats de les seves tutores, la Mercè i la Mónica i amb l'ajuda de la Miriam, van fer el recorregut del carrilet des de Sta. Cristina d'Aro fins a Llagostera. Una caminata a peu de 12 km de longitud que fins i tot els més valents es van atrevir a córrer en els seus últims 3km! 
Una magnífica oportunitat per conèixe's millor tots plegats i gaudir d'un dia a l'aire lliure.

Alumnes de 2n d'ESO el dia de l'excursió

A continuació algunes fotos de les sortides!!